Vermassen linkt Ronald J. aan Van Uytsel

Jef Vermassen, de advocaat van de ouders van Annick Van Uytsel, is er zo goed als zeker van dat de dader van de dubbele moord in Halen ook de moordenaar van Annick Van Uytsel is.

Annick Van Uytsel verdween in de nacht van 27 op 28 april 2007 toen ze van een fuif in Schaffen naar huis fietste. Haar lichaam werd een week later, op 3 mei, teruggevonden in het Albertkanaal in Lummen.

De moord werd nooit opgelost, maar volgens advocaat Jef Vermassen (foto) is er een link tussen de moord op het jonge koppel in Halen en de moord op Van Uytsel. Volgens Vermassen gaat het zo goed als zeker over dezelfde dader.

"Met de gegevens die ik ken van het dossier en met de informatie die ik heb en met toch een beetje kennis over seriemoorden, ben ik quasi overtuigd dat hij wellicht de dader zal zijn", zegt Vermassen.

"Men is dat volop aan het onderzoeken en de zaken die nuttig zijn, zullen nu allemaal worden gecheckt zodanig dat hoogstens over een paar dagen die man daarmee geconfronteerd kan worden."