Huiszoeking bij Ronald J. is afgerond

De speurders van het parket van Hasselt hebben hun huiszoeking in de woning van Ronald J. in Loksbergen, een deelgemeente van Halen, afgerond. Dat meldt het parket zelf.

De huiszoeking is nog niet officieel stopgezet, maar voorlopig zijn de speurders klaar met hun werk. De afgelopen dagen zijn drie vuurwapens gevonden, het moordwapen is daar evenwel niet bij. De straat waar Ronald J. woont, de Gemengde Brigadestraat, was de afgelopen dagen afgesloten, maar is nu weer open voor het verkeer.

Ronald J. heeft de moord bekend op zijn buurmeisje, Shana Appeltans, en haar vriend, Kevin Paulus. Het koppel werd op 2 januari dood teruggevonden in hun uitgebrande auto. Voordat de auto in brand was gestoken, waren ze alletwee doodgeschoten. Gisteren is het koppel samen begraven.

Ronald J. wordt ook ondervraagd over de moord op Annick Van Uytsel uit Schaffen, bij Diest, die drie jaar geleden werd vermoord.