Auto rijdt café binnen in Turnhout

In de Noorderkempen was er vanochtend heel wat verkeersellende door de gladde wegen. Verschillende auto's raakten betrokken in verkeersongevallen.

In Poppel was de Tilburgseweg een tijdlang afgesloten voor alle verkeer nadat er op korte tijd twee ongevallen hadden plaatsgevonden. In Turnhout reed een busje met werklui rond 6.30 uur bijna van de brug op de Parklaan. Het voertuig reed door de reling van de brug en belandde in de kruin van een boom. Daarbij raakten vier mensen gewond.

Nog in Turnhout reed op de Steenweg op Merksplas een wagen een café binnen. De bestuurder verloor de controle over het stuur. De ravage is enorm, maar er vielen geen gewonden. Op het ogenblik van het ongeval waren er nog geen klanten in het café aanwezig.

Ook in Wortel was er rond 7 uur een aanrijding ten gevolge van het gladde wegdek. Daarbij waren twee lichte vrachtwagens betrokken. Een 57-jarige bestuurder uit Hoogstraten raakte daarbij lichtgewond. Voorts waren er ook nog ongevallen in Hoogstraten, Beerse, Wechelderzande en Retie.