Crowded House staat op 18 juni in Vorst

Crowded House staat op 18 juni in de Club van Vorst Nationaal. De Nieuw-Zeelandse groep rond Neil Finn brengt dit voorjaar een nieuw album uit en gaat weer op wereldtournee.

Crowded House is vooral bekend van hits als "Weather with you", "Four seasons in one day" en "Don't dream it's over". In 1996 zette Finn de groep op non-actief omdat hij "bang was zichzelf te herhalen". Op de trappen van het Sydney Opera House gaf Crowded House toen een afscheidsconcert dat door meer dan 100.000 mensen werd bijgewoond.

In 2007 was het tijd voor een reünie. Daar hoorde ook een nieuw album "Time on earth" bij waarvan de rode draad het overlijden van drummer Paul Hester was.

In de lente brengt Crowded House een nieuw album uit. Ook Finns zoon Liam maakt intussen deel uit van de liveband. Tickets voor het concert in Brussel kosten 38, 42 of 46 euro en kunnen vanaf nu vrijdag om 9 uur gereserveerd worden.