Duo's en steden van "Mijn restaurant" bekend

Het derde seizoen van "Mijn restaurant" zal zich afspelen in Mechelen, Nieuwpoort, Genk, Aalst en Halle. Vtm heeft ook de kandidaten voor het derde seizoen van het populaire realityprogramma voorgesteld.
Vorig jaar wonnen Claudio en Gaëlle "Mijn restaurant"

Isaura (21) en Jeroen (23) trekken naar Mechelen, waar ze onder de Sint-Romboutstoren een historisch pand ter beschikking krijgen. Jeroen heeft al enige ervaring in de horeca in binnen- en buitenland. Voor zijn eigen restaurant kiest hij voor Frans-Italiaanse gerechten.

Silke (20) en Kristof (28) trekken naar de oude stadskern van Nieuwpoort. Ook Kristof heeft ervaring in de horeca, momenteel werkt hij als chef in La Sapinière in Knokke. Voor "Mijn restaurant" kiest hij voor de fusionkeuken.

Lucie (22) en Jimmy (24) uit Tongeren komen op een industriële locatie in Genk terecht. Hier is het Lucie die ervaring opdeed, onder meer in het restaurant Magis in Tongeren. Samen met Jimmy, die geen horeca-ervaring heeft, gaat ze voor de Franse keuken met zuiderse invloeden.

De twee andere duo's zijn boezemvriend(inn)en. Catherine (39) uit Deurle en Inge (44) uit Hansbeke trekken naar Aalst om te tonen wat ze in hun mars hebben. Catherine geeft er zelfs haar job als advocate voor op. Ze zullen zelf niet koken, maar willen wel de klassieke Franse keuken serveren.

Ludovic (26) en Jurgen (27), tot slot, leerden elkaar kennen in de dancing van Jurgen. Ze krijgen een herenhuis in Halle, waar ze zich, samen met een chef-kok, zullen toeleggen op de gastronomische fusionkeuken.

Vorig seizoen stemde de kijker voor Dell'Anno in Kortrijk, het restaurant van Claudio en Gaëlle.