Wees voorzichtig met naaktfoto's op het werk

Een bankier van de Australische bank MacQuarie werd op televisie op heterdaad betrapt toen hij naaktfoto’s van topmodel Miranda Kerr opende op zijn computerscherm. Een collega besprak tezelfdertijd de toestand op de financiële markten.

Net op het moment dat zijn collega rechtstreeks op Channel 7 de economische toestand bespreekt, opent de man een e-mail met de fotoshoot van fotomodel Miranda Kerr. De beelden waren blijkbaar indrukwekkend, want de man opende meerdere foto’s.

Na een kort gesprek met een collega beseft de liefhebber van vrouwelijk schoon dat zijn computerscherm op hetzelfde moment te zien is in duizenden Australische huiskamers. Hij draait zich in paniek om en hij komt frontaal in beeld. Op YouTube is het filmpje een echte hit.

lees ook