"Ik voelde me eventjes speciaal"

De nieuwe Belgische film "Bo" van Hans Herbots is in avant-première gegaan in Antwerpen. De hoofdrol in de verfilming van "Het engelenhuis" van Dirk Bracke wordt vertolkt door de 16-jarige actrice Ella-June Henrard.

"Toen ik daarnet de rode loper opliep, voelde ik me ineens eventjes speciaal", aldus Henrard. De actrice wordt her en der vergeleken met de Franse filmster Brigitte Bardot.

"Het is een mooi meisje, met veel talent. We zullen zeker nog van haar horen", aldus Jan Van Looveren. "Bo" vertelt het verhaal van Deborah, een jong meisje dat haar leven op Linkeroever in Antwerpen wil ontvluchten en in de prostitutie belandt.

"Ellen-June Henrard pendelt in de film heen en weer tussen die twee karakters. Zonder make-up is ze Deborah en als ze de juiste kleren aan heeft komt ze in de buurt van Bo", aldus regisseur Hans Herbots. Herbots regisseerde verschillende afleveringen van tv-series als "Sedes & Belli" en "Flikken". Hij maakte ook de langspeelfilms "Vallen", "Verlengd weekend" en "Windkracht 10: Koksijde rescue". "Bo" verschijnt op 10 februari in de bioscoop.