Auto Charlie Sheen teruggevonden in ravijn

De gestolen wagen van Charlie Sheen (44) is teruggevonden in een ravijn in Los Angeles. De Mercedes was leeggehaald, maar van de dieven ontbreekt voorlopig elk spoor.

De Amerikaanse acteur had vanmiddag aangifte gedaan van de diefstal. Eerder op de dag was de wagen nog gesignaleerd op Mulholland Drive, een van de wegen door de heuvels ten westen van Los Angeles.

Ondanks de inzet van tientallen agenten en helikopters konden de inzittenden niet worden gevonden. Op het moment van de crash zou er niemand meer in de wagen hebben gezeten. Volgens de politie is er geen reden om de versie van Sheen in twijfel te trekken en wordt de zaak behandeld als diefstal.

Sheen kwam al verschillende keren in aanraking met het gerecht, onder meer door zijn alcohol- en drugsprobleem. Maandag moet de acteur trouwens voor de rechter in Aspen verschijnen wegens huiselijk geweld. In december zou hij zijn echtgenote hebben bedreigd met een mes.

De acteur is momenteel te zien in de tv-serie "Two and a half men". Hij speelde ook mee in films als "Being John Malkovich" en "Hot shots".