Lingeriemodel komt bankier te hulp

David Kiely bekeek afgelopen week, niets vermoedend, naar een aantal lingeriefoto’s van fotomodel Miranda Kerr. Jammer genoeg voor hem was een collega juist bezig met een liveverslag op de tv-zender Channel 7. Zijn werkgever, de Australische bank MacQuarie, kon er niet mee lachen.

MacQuarie kondigde aan de zaak te onderzoeken en eventuele sancties te treffen. Er gingen al snel geruchten dat Kiely erin geluisd was. Toch werd de bankier ondertussen al overgeplaatst naar een andere afdeling van het bedrijf.

Op internet volgde onmiddellijk een actie “Save Dave”. Ook het Australische topmodel Miranda Kerr, vooral bekend voor haar werk bij Victoria’s Secret, gooit nu haar bevallige ik in de strijd: “Ook ik zal de petitie tekenen, zodat Kiely zeker niet ontslagen wordt.”

Kerr plukt alvast de vruchten van het incident en ziet haar naam dubbel zoveel gegoogled worden als voordien.

lees ook