Sylver viert 10e verjaardag in Lotto Arena

Sylver viert dit jaar zijn 10e verjaardag met 2 greatest hits-shows in de Lotto Arena in Antwerpen, op vrijdag 26 en op zaterdag 27 maart. "Het wordt een heel spektakel", aldus Silvy De Bie, de zangeres van het danceproject.

"Sylver, dat is allemaal per ongeluk gebeurd, dat is het grappige eraan", vertelt De Bie. "Hij (Wout Van Dessel, nvdr) was dj in een club waar ik altijd kwam en hij zocht nog een zangeres voor zijn vinylplaatje."

De Bie wilde na haar korte carrière als kindster Silvy Melodie eigenlijk liever niet meer zingen, maar uiteindelijk is het toch anders gelopen.

Met Sylver rijgt ze de hits, zoals "Turn the tide" en "I hate you now", aan elkaar. Voor deze shows volgt De Bie ook speciaal zangles bij een Nederlandse leraar die vooral met musicalartiesten werkt.

Begin vorig jaar werd de groep ook uitgebreid met gitarist John Miles Jr.. "Ik zie hen meer dan mijn eigen broers", aldus De Bie. "In die 10 jaar is er in de groep maar 1 zware discussie geweest."

Tijdens de shows in de Lotto Arena wordt Sylver bijgestaan door een pak muzikanten en er zijn gastoptredens van John Miles en van Anna Grace. Tickets kosten 22,50, 27,50 of 32,50 euro.