Bill Clinton woont concert voor Haïti bij

Oud-president Bill Clinton heeft zijn opwachting gemaakt op een benefietconcert ten voordele van de slachtoffers van de aardbeving in Haïti. Het concert "SOS saving ourselves" vond plaats in Miami en werd live uitgezonden op de Amerikaanse televisie.
Bill Clinton steekt Wyclef Jean een hart onder de riem.

Clinton kwam rechtstreeks vanuit Haïti overgevlogen om de show bij te wonen. Het concert werd geopend door Wyclef Jean die zelf afkomstig is uit Haïti. Hij verwelkomde iedereen in het Creools en rapte ook in zijn moedertaal. In het publiek zaten ook Haïtitianen die de ramp overleefd hebben en hulpverleners.

Onder anderen Mary J. Blige, Busta Rhymes en Chris Brown traden op. Sean "Diddy" Combs (foto), Queen Latifa en Pharrel praatten alles aan elkaar. Zij riepen mensen op om geld te storten voor de slachtoffers van de aardbeving. "Zelf als je al geld gegeven hebt, geef dan opnieuw. Het is een andere week." Op 22 januari vond al een grote benefietactie plaats onder leiding van George Clooney. Die zou tot nog tot 66 miljoen dollar (48 miljoen euro) opgebracht hebben.