Victoria Beckham schaamt zich voor beltoon

David Beckham heeft een grapje uitgehaald met vrouwlief Victoria. De Engelse voetballer heeft in het geniep het nummer “I’m too sexy” van Right Said Fred ingesteld als beltoon op haar mobiele telefoon.

Victoria is er vooralsnog niet in geslaagd het grapje van David ongedaan te maken, want de tonen van “I’m too sexy” blijven hoorbaar als ze wordt opgebeld. “Jammer genoeg ken ik echt niets van telefoons”, verklaarde de zangeres aan Love magazines.

“Hij probeert me gewoon belachelijk te maken met die beltoon. Als ik aan het fitnessen ben en dat liedje weerklinkt, dan schaam ik mij dood”, aldus Victoria Beckham.

Het nummer “I’m too sexy” werd in 1991 een wereldwijde hit. De Britse popgroep Right Said Fred heeft sindsdien zeven albums uitgebracht, maar het succes van de eerste single bleef uit.

lees ook