Galaconcert voor Haïti in Bozar

In het kader van de benefietactie Haïti Lavi 1212 hebben Helmut Lotti en een aantal bevriende artiesten vanavond een galaconcert gegeven in de Henry Le Boeufzaal in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel.

Lotti had onder anderen Willem Vermandere, Tom Helsen, Viktor Lazlo, Soulsister, Novastar en Toots Thielemans uitgenodigd. Hij zong zelf een duet in het creools met zangeres Marlène Dorcéna, die Haïtiaanse roots heeft.

"Muziek kan de wereld niet redden, maar we kunnen wel een verschil maken. Het publiek kan Haïti steunen door een ticket te kopen voor het concert", zei Lotti eind januari bij de voorstelling van het concert.

De teller van Haïti Lavi 1212 stond eind vorige week op 19.190.000 euro.

 

121.000 euro voor Haïti

De opbrengst van het benefietconcert in het Paleis voor Schone Kunsten is 121.000 euro.