Rugbyfan toont wat er onder zijn kilt zit

Tijdens een liveverslag, voorafgaand aan de rugbywedstrijd Wales-Schotland, zat de sfeer en de drank er bij de supporters van de Schotse ploeg al goed in. Zeker bij rugbyfan Keith Davies, die zijn kilt liet zakken en bewees dat eronder geen slip gedragen wordt.

Om zijn naakte lid nog duidelijker te accentueren, hield de 21-jarige jongeman ook nog zijn hemd omhoog. Maar de Britten konden er niet om lachen. Verslaggeefster Claire Summers bood nadien haar excuses aan aan de Britse kijker: "Ik wil me verontschuldigen bij degenen die aan het begin van de uitzending geschokt waren door hetgeen ze te zien kregen." De BBC kreeg tientallen klachten binnen. Ook de politie van Zuid-Wales kreeg een vijftal telefoontjes van verontwaardigde burgers. Momenteel onderzoekt ze het voorval.

De waarnemende voorzitter van de rugbyploeg van het Schotse Hawick zegt aan WalesOnline over Davies: "Hij is echt wel een goeie jongen. Maar blijkbaar heeft de drank hem zo doen reageren". Davies zou zelf hebben gezegd dat hij het jammer vond dat het incident in primetime uitgezonden was.

Wales bleek in ieder geval niet onder de indruk van hetgeen Davies op tv toonde en won de wedstrijd overtuigend met 31-24.