Vandalen trekken door centrum Aarschot

In de Leuvensestraat, in het centrum van Aarschot, zijn dit weekend drie jonge vandalen aan het werk geweest. De politie kon de daders opppakken en bracht het parket van Leuven op de hoogte.

Na een nachtje stappen trokken de drie jongeren een spoor van vernieling door de Leuvensestraat. Ze sloegen de etalage van een interieurzaak aan diggelen en liepen over het koetswerk van enkele wagens.

Vervolgens gooiden ze een bromfiets omver en verscheurden ze brochures die even verderop aan de ingang van een winkel lagen. Het papier werd in het rond gestrooid.

De daders, jongens van 18 en 19 uit Aarschot en een jongen van 17 uit Begijnendijk, werden door de politie opgepakt. Het trio pleegde eerder al gelijkaardige feiten. Er is een proces-verbaal opgesteld en het parket is op de hoogte gebracht.