Winnaars Euro Millions willen nieuwe pyjama

Nigel Page en zijn vriendin Justine Layrock willen bescheiden blijven na de prille rijkdom. Al is volgens het koppel de kans groot dat de kinderen een pony krijgen en een nieuwe pyjama. “Er is een ding waar we het definitief over eens zijn, we stoppen met werken.”

Nigel is klusjesman en zijn vriendin Justine is makelaar, maar als het van hen afhangt zijn ze dat niet voor lang meer. “Ik droom van een huis waar ik de bal naar de hond kan gooien waarna die dan blijft verder lopen”, zegt Justine. Haar vriend wil op zijn beurt graag een windtunnel bouwen. “Ik ben een parachutespringer, op die manier zou ik voortdurend mijn hobby kunnen beoefenen”, aldus Nigel.

Ook de kinderen hebben zo hun wensen. Dochtertje Ella wil graag een pony en zoon Jacob hoopt stiekem dat zijn ouders een tarantula kopen. Het tweede winnende biljet is gekocht in het Spaanse Almeria. De eigenaar van dat biljet heeft zich nog niet bekendgemaakt.

lees ook