Amerikaan bouwt multimedia-iglo in tuin

Een Amerikaan die in zijn tuin een iglo bouwt, dat is op zich al bijzonder. Dat die Amerikaan de kamers van zijn iglo uitrust met een flatscreentelevisie en een stereo-installatie, dat is gezien zijn nationaliteit misschien minder opmerkelijk.

Jimmy Grey, de trotse eigenaar van de iglo, zit al een jaar zonder werk. "Ik had een project nodig om bezig te blijven", aldus de man.

Grey begon in de tuin van zijn familie  aan de iglo te werken na de hevige sneeuwval van deze winter. De iglo heeft plafonds van ongeveer 1,8 meter hoog en een ontspanningsruimte. De tv is aangesloten via een elektriciteitskabel in de garage. Hij beschikt eveneens over aansluitingen voor kabeltelevisie.

Met behulp van kaarsen probeert Jimmy voor sfeer te zorgen tijdens avondlijke bezoeken van vrienden. De vriestemperaturen zorgen ervoor dat het nooit warm wordt.