iLiefde in een iPod-winkel

Afgelopen zondag, op Valentijnsdag, traden Joshua Li en Ya Ting Li in het huwelijk. Dat deden ze in een winkel van Apple in New York, en dat was voor de 1e keer in de geschiedenis van het Amerikaanse elektronicabedrijf.

De priester had zich speciaal uitgedost zoals Apple-topman Steve Jobs vaak gekleed gaat: in een zwarte nauwsluitende trui met een lage kraag. Hij las de huwelijksmis voor vanop een iPhone en gebruikte uitspraken van Jobs om de viering luister bij te zetten.

“Ik hou meer van jou dan van een iPhone”

"We zijn hier niet alleen om de nieuwste snufjes van Apple te bekijken, maar ook om deze speciale gebeurtenis bij te wonen", startte de priester de ceremonie. Toen de trouwringen bovengehaald werden, bleken deze vast te hangen aan een iPod. De huwelijksbeloftes van de bruid -"Ik hou meer van jou dan hiervan"- stonden geschreven op een kaartje met een foto van een iPhone.

Beide tortelduiven ontmoetten elkaar in de Apple-winkel en voor hen was dit het echte huwelijk. Hun feest overwegen ze te vieren in Cupertino, gelegen in Californië, waar het hoofdkantoor van Apple gevestigd is.

Sommige aanwezige jongeren probeerden de plechtigheid te verstoren, maar uiteindelijk verliep alles naar wens.

Meest gelezen