Ook VS-president Obama kan erg boos zijn

“Hij sloeg hard op de tafel, zwaaide zijn vinger heen en weer en schold me zelfs uit.” Dat vertelde John Boehner gisteren tijdens een speech voor zijn conservatieve vrienden over een recente vergadering met president Barack Obama.

Boehner is de leider van de Republikeinse minderheid in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden.

De meeting vond enkele weken geleden plaats in het Witte Huis. Boehner was uitgenodigd om er over de economische toestand te praten. Maar de Amerikaanse president vond zijn opmerkingen blijkbaar niet correct. “Hij keek me aan, mepte op de tafel en zei dat het niet door zijn politiek komt dat de economie lamgelegd is, maar door de Republikeinen, die paniek zaaien”, aldus Boehner.

“Amerika dacht in 2008 voor een bevelhebber gekozen te hebben. Maar ze hebben een professor die al vinger wiebelend voordrachten geeft, gekregen”, besloot Boehner zijn speech.