Op zijn hoofd gevallen? Nee, askruisje!

"Wat is er toch met zijn hoofd gebeurd?" Deze vraag stelde de Britse journaliste Kay Burley van Sky News zich tijdens de live-uitzending van een persconferentie van de Amerikaanse vicepresident Joe Biden. Samen met haar Amerikaanse collega-verslaggever Greg Milam begon ze allerlei wilde gissingen te doen.

"Het lijkt wel of hij met zijn hoofd tegen een deur gelopen is", aldus Burley. "Hij was aanwezig op de openingsceremonie in Vancouver. Misschien is hij daar op het weinige ijs dat daar was, uitgegleden", zei Milam daarop. "Het ziet er in ieder geval uit als een serieuze wonde", besloot Burley om dan over te gaan tot de orde van de dag.

Ruim 1 minuut later, tijdens de speech van Biden, excuseert Burley zich: "Ik weet dat ik een slechte katholiek ben. Vandaag is het Aswoensdag en dat is dus een askruisje op zijn voorhoofd. Ik schaam me dood."