Wie doet er nu zijn super-de-luxe trouwring uit?

Het zit de Britse zangeres Cheryl Cole, die momenteel een hit scoort met “Fight for this love”, de laatste tijd niet echt mee. Niet alleen ligt haar huwelijk op apegapen, gisteren kreeg ze ook nog eens dieven over de vloer.

Van Cheryl is geweten dat ze van dure juwelen houdt. Zo heeft haar trouwring een waarde van 170.000 euro. Haar man Ashley, een bekende Britse voetballer, schonk haar 2 jaar na hun huwelijk een nog duurdere ring van ruim 180.000 euro.

Naar Los Angeles

Maar ongeveer een week geleden kwam aan het licht dat Ashley al eens een scheve schaats durft rijden. Daarom weigerde Cheryl, wellicht voor de paparazzi, haar ringen nog te dragen en werden ze veilig opgeborgen in hun villa van 4 miljoen euro in het Engelse graafschap Surrey.

Bovendien was het geen geheim dat Cheryl gisteren naar Los Angeles vertrok, zonder trouwring om de vinger. Haar man Ashley zou bij zijn moeder gaan logeren, om na een bewogen week tot rust te komen. Voor dieven was het dus het ideale moment om hun slag te slaan.

Maar in laatste instantie besliste Ashley om toch thuis te blijven, volgens The Sun om een enkelblessure niet verder te belasten. Zo kon de inbraak alsnog worden verijdeld. De politie onderzoekt de zaak.

lees ook