"Twilight"-schrijfster brengt nieuw boek uit

Stephenie Meyer (36), de schrijfster van de "Twilight"-reeks, brengt op 5 juni een nieuw boek uit: "The short second life of Bree Tanner". Het is het verhaal van Bree, een vampier die voor het eerst opdook in het boek "Eclipse".

De "Twilight"-reeks gaat over de liefde tussen een meisje en een vampier. De eerste twee titels uit de reeks "Twilight" en "New moon" werden intussen verfilmd. Robert Pattinson speelt de hoofdrol in de films. 

Het verhaal van Bree zou normaal gezien opgenomen worden in "The Twilight saga: The official guide", maar het werd uiteindelijk te lang voor dat boek.

De vampierenfilms zijn vooral bij jonge meisjes een echte hype. Ook "Eclipse" en "Breaking dawn" worden zeker nog verfimd. Het is nog niet duidelijk of het nieuwe boek ook verfilmd zal worden. De "Twilight"-boeken zijn wereldwijd bestsellers.