Limburgse fietsbellen voor Antwerpenaars

Toerisme Limburg heeft vanochtend aan de stations van Antwerpen Centraal en Berchem fietsbellen uitgedeeld met het Limburg-symbool erop. Op die manier wil Toerisme Limburg Antwerpenaars verleiden om in Limburg op vakantie te komen.

Elk jaar probeert Toerisme Limburg niet-Limburgse Vlamingen naar Limburg te lokken om er van een welverdiende vakantie te genieten. Zo werden er vorig jaar eierdopjes uitgedeeld in Oostende. Een succes zo bleek, want de West-Vlamingen trokken "massaal" naar de andere kant van Vlaanderen.

"Nu doen we hetzelfde aan de stations van Antwerpen en Berchem en we zijn ervan overtuigd dat we de Antwerpenaars kunnen overtuigen om naar de kwalitatief beste regio voor fietsers te komen", zegt gedeputeerde Sylvain Sleypen.

De fietsbelactie is meteen ook het startschot van een campagne om 15 jaar fietsparadijs Limburg te vieren.