Laura Omloop tekent contract bij EMI

Laura Omloop (10), die vorig jaar 4e werd tijdens het Junior Eurovisiesongfestival, heeft een artiestencontract bij EMI Music Belgium getekend. Het meisje is de jongste artieste ooit die bij het platenlabel onderdak vindt.

Laura Omloop nam vorig jaar in november met "Zo verliefd (Yodelo)" deel aan het Junior Eurovisiesongfestival in Kiev. Voor haar deelname was er al met EMI overeengekomen dat Laura nieuwe liedjes zou kunnen opnemen.

Samen met Miguel Wiels en Peter Gillis (K3, Junior Eurosong,...) werkt ze momenteel aan een album dat in het najaar zal uitkomen. Ook de singles "Zo verliefd (Yodelo)" en "Cowboymeisje" zullen erop staan.

"We tekenen niet elk jaar een artiest van de Junior Eurosong-kandidaten, maar aan Laura hebben we geen moment getwijfeld. Op basis van haar overduidelijke talent en haar groeiende populariteit hebben we er het volste vertrouwen in dat we samen kunnen bouwen aan een succesvolle muzikale carrière voor haar", zegt Erwin Goegebeur, algemeen directeur van EMI Benelux.