Gerard Joling lacht groen na aprilgrap

Toen de Nederlandse zanger Gerard Joling zich gisteren naar de 3FM-studio begaf voor een interview met radiopresentator Giel Beelen, kwam hij vast te zitten in de lift. Joling kreeg het er prompt erg warm van.

Nadat de lift stilgevallen was, reageerde hij met: "Schei uit alsjeblieft, want ik krijg hier helemaal een paniekaanval." Toen hij daarna 'Harry van de lift' aan de lijn kreeg, herhaalde hij opnieuw: "Ik word er helemaal paniekerig van".

'Harry van de lift' bleek de presentator zelf te zijn en toen die zei dat het om een aprilgrap ging, zei Joling: "Dit vind ik heel waardeloos. Ik ben echt aan het shaken nu. Ik ben niet echt heel blij. Dit vind ik heel akelig."

Eindelijk in de radiostudio bleek hij nog steeds onthutst. "Voel mijn hart eens? Ik wilde al niet met de lift komen. Ik kom altijd met de trap. En dan blijft die kutlift gewoon hangen, godverdorie", sneerde de gefopte zanger nog.

lees ook