Pussycat Doll danst concurrenten van de vloer

"Fenomenaal". "Haar dans was op het belachelijke af gewoon perfect". De jury kon in de laatste aflevering van "Dancing with the stars" niet lovend genoeg zijn over de dansprestaties van Pussycat Doll Nicole Scherzinger. De 10 punters vlogen haar dan ook om de oren.

Maar daar zit juist het probleem. Het dansprogramma is nog maar aan zijn 2e aflevering en moet nog 8 afleveringen de spanning erin proberen te houden. “Het slechtste wat de producers konden doen, hebben ze gedaan: Scherzinger als kandidate uitkiezen”, luidt het in de Amerikaanse media.

Zij vragen zich nu dan ook af wat ABC nog uit zijn hoed tovert om de competitie alsnog spannend te krijgen. “Niemand heeft het gevoel dat het om een wedstrijd gaat. Dit seizoen zou wel eens saai, héél saai kunnen worden”, aldus NBC-mediawatcher Linda Holmes.

Dat Scherzinger op haar dooie gemak zal winnen, daarvan is iedereen overtuigd. Volgens Los Angeles Times toont Scherzinger “een excentriek talent om alles uit te voeren wat haar choreograaf haar oplegt”. Of zoals Linda Holmes het uitdrukt: “De andere kandidaten zijn louter kanonnenvlees, klaar om te worden afgemaakt”.

lees ook