Harry Potter-script ligt te grabbel in een pub

De Britse tabloid The Sun heeft het script van de nieuwe Harry Potter-film, "Harry Potter en de relieken van de dood" in handen gekregen.

De crew van de film liet het script van 118 bladzijden naar verluidt achter in een pub nadat ze een avondje uit geweest waren. Op de kaft van het script zou "geheim en vertrouwelijk" staan. Een andere caféganger vond het script onder de tafel waar de crew had gezeten, nam het mee en overhandigde het aan The Sun.

Volgens The Sun volgt het script van de film niet de tekst van het boek en staan er enkele "dramatische veranderingen" in. Het laatste Potter-boek wordt voor de verfilming in twee delen gesplitst zodat de film meer details kan brengen. De eerste film van het laatste Potter-verhaal zou in november in de filmzalen komen.

De krant heeft het script wel al teruggegeven aan Warner Bros, de producent van de film. De filmproducent heeft al laten weten dat het een onderzoek instelt naar hoe en waarom het script is achtergelaten.