Een ongeluk komt nooit alleen

Een ongeluk komt nooit alleen, dat weet de 58-jarige landbouwer Mick Wilary als geen ander. De man ligt alweer in het ziekenhuis, dit keer omdat hij zich bezeerd heeft toen een graafmachine zijn benen beknelde.

Als je kijkt naar zijn medische geschiedenis, lijkt het wel alsof Wilary voor het ongeluk is geboren. Zo brak hij zijn beide enkels toen hij over een aardappel struikelde en liep hij een hoofdwonde op nadat hij over een kat was gevallen.

En het lijstje gaat nog verder. Wilary brak zijn sleutelbeen tijdens het paardrijden omdat het paard schrok van een plastic zak en hij wordt regelmatig geschopt door zijn vee. In totaal brak hij bij dertig ongelukken al vijftien botten.

De landbouwer zelf verliest er zijn goed gevoel voor humor niet bij. “Het is maar goed dat ik geen rijbewijs heb”, aldus de onfortuinlijke Wilary.

lees ook