Geen celstraf wegens te dik

Een Amerikaanse veelvraat moet niet naar de gevangenis omdat hij te dik is bevonden. De man kon zijn honger niet stillen en "overviel" dan maar fastfoodketens om zich te kunnen voeden met milkshakes en hamburgers.

De man ging in die restaurants steevast volgens hetzelfde stramien te werk. Hij bestelde hamburgers en milkshakes en at bijna alles op. Een laatste hap of druppel werd echter terug naar de keuken gestuurd wegens ofwel niet vers, ofwel te zuur. Dankzij deze inventieve werkwijze wist hij keer op keer aan de rekening te ontsnappen.

De rechter in Florida heeft nu geoordeeld dat de veelvraat niet naar de cel hoeft omdat hij intussen zo dik is geworden dat hij aan zijn bed is gekluisterd.

De eerstvolgende dagen zal de man het met een sober slaatje moeten stellen, want hij kreeg van de rechter ook nog een boete van 800 dollar opgelegd.

lees ook