Laatste tickets van Glastonbury de deur uit

Alle tickets voor het festival Glastonbury zijn uitverkocht. Het laatste pakket beschikbare kaarten voor het grootste festival in het Verenigd Koninkrijk ging in 1 uur de deur uit. Het festival vindt plaats van 25 tot 27 juni.

Het driedaagse festival heeft Muse en Stevie Wonder als headliners op respectievelijk de eerste en de laatste dag. Maar het is vooral het optreden van U2, hun eerste festivaloptreden in 25 jaar, dat de muziekfans doet watertanden.

De tickets vlogen de voorbije maanden de deur uit. Nu ging ook het laatste pakketje tickets in korte tijd de deur uit. De gewone combitickets, met een waarde van 175 pond, waren in 1 uurtje allemaal weg.

Glastonbury vindt plaats van 25 tot 27 juni. In totaal zullen 178.000 muziekliefhebbers afzakken naar de 40e editie van het festival in Somerset.