Prins Harry laat iedereen meedrinken

Als prins Harry uitgaat, doet hij dat niet onopgemerkt. Het afgelopen weekend heeft hij voor duizenden euro's aan champagne besteld in de nachtclub Boujis. Harry bezocht de nachtclub om te bekomen van een zware pilotentraining.

Mustafa Ahmed, die net als prins Harry aanwezig was in de nachtclub, doet zijn verhaal in The Sun. "Een vriend en ik bestelden Harry een fles champagne omdat we hem zo een goeie gast vinden. Een halfuur later bestelde Harry op zijn beurt twee flessen voor ons", zegt Ahmed.

Ahmed en diens vriend waren ook niet de enigen die konden rekenen op de vrijgevigheid van de Britse prins. Volgens hem had de prins ongeveer vijftien flessen op zijn tafeltje staan. "Op vier uur tijd heeft hij veel champagne besteld."

Voor een fles champagne betaal je in Boujis ongeveer 200 euro. Of grootmoeder Elizabeth tevreden is met de vrijgevigheid van haar kleinzoon, is nog maar de vraag. Recentelijk riep ze haar familieleden nog op om in tijden van crisis niet te koop te lopen met hun fortuin.

lees ook