"Obamar is een terrist"

Actrice Tina Fey werd onsterfelijk met haar bijna perfecte Sarah Palin-imitatie tijdens de voorbije Amerikaanse presidentsverkiezingen. Voor Saturday Night Live dook ze afgelopen weekend opnieuw in de kleren van haar alter ego en startte, in navolging van Oprah Winfrey, met een eigen zender: Sarah Palin Network.

De “zilveren medaillewinnares van de vicepresidentsverkiezingen” wil met zoveel mogelijk mensen in contact komen, en daarom leek een eigen zender haar de meest logische stap. Onder andere volgende programma’s krijgen er hun plaats:

- De soap “Mijn dochter verstuikte alleen maar haar enkel, je kan het toch niet menen euthanasie op haar te plegen”.

- “Tea Party Rad van Fortuin”, waar je door het draaien van de bordjes oplossingen geformuleerd krijgt als “Obamar is een terrist”.

- “Hey journalist, I Gotcha” waar Palin de interviews zo hermonteert dat het lijkt dat journalisten onvoorbereid zijn.

- De serie “Alaskanence”, als antwoord op het met seks overgoten “Californication” over een vrouw die maagd wil blijven tot haar huwelijk en nu probeert te overleven als een alleenstaande moeder met 3 kinderen.

Andere titels : “Man in een helikopter met een sluipschuttersgeweer versus de wilde dieren”, “Dateline: hoe vang je een Levi Johnston?”, “Sterren op de dansvloer: de Amerikaanse kleinhandelaars” en “30 Main Street”, met Palin zelf in de hoofdrol, die zo bezig is met haar carrière dat ze op de leeftijd van bijna 40 nog altijd geen kleinkinderen heeft.

De zender zal te zien zijn tot 2012, want “ik ga me waarschijnlijk kandidaat stellen om de nieuwe president te worden”, besluit Palin.

lees ook