Corrigerend ondergoed voor mannen zit in de lift

Voor wie een bureaubaan heeft, ’s avonds te moe is om nog naar de fitness te gaan én er toch goed wil uitzien, is er goed nieuws. Een Australisch bedrijf is vorig jaar gestart met de productie van corrigerend ondergoed voor mannen. En wat blijkt 1 jaar later? De verkoop heeft zelfs de stoutste verwachtingen overtroffen.

Bierbuikjes en hangende billen, ook mannen hebben ermee te maken. Ex-journalist Gavin Jones zag een gat in de markt en hij spendeerde, na intens onderzoek, ruim 1 miljoen euro eigen kapitaal in het opstarten van “Equmen”, een bedrijf dat ondergoed op de markt brengt dat het eigen lichaam licht corrigeert. Bierbuiken worden er iets minder zichtbaar door en billen iets strakker.

In feite lijkt het “mannenkorset” op een extra strak t-shirt. De figuurcorrigerende slip maakt dan weer gebruik van een speciale "druktechnologie”.

Ruim 1 jaar later kijkt Jones tevreden terug: “We zijn een gezond bedrijf. We hopen onze omzet in de periode 2010-2011 nog te verdubbelen." In Europa is het ondergoed voorlopig in een beperkt aantal landen te koop.

“Onze klanten bevinden zich in de leeftijdscategorie van 30 tot 55 jaar. We verkopen hoofdzakelijk in stedelijke gebieden, waar werknemers het meest onder stress werken”, verduidelijkt manager Corie Chung nog.

lees ook