"Zij sexy, ik blond. Dat geeft vuurwerk"

Het Britse glamourmodel en zangeres Samantha Fox heeft op MNM haar toekomstplannen uit de doeken gedaan. "Binnenkort breng ik een single uit samen met Sabrina en kom ik wellicht naar België om het nummer te promoten", zei ze in een interview met Dave Peters en Gunther Tiré op MNM.

De 44-jarige Samantha Fox ontmoette Sabrina een jaar geleden in een vliegtuig. "We beslisten om een duet op te nemen. Zij is nog steeds sexy, ik ben blond. Dat is de perfecte match", aldus Fox.

Samantha Fox scoorde eind de jaren 80 enkele hits met de nummers "Touch me" en "Nothing's gonna stop me now". Ze was ook een veelgevraagd model in allerhande magazines. Sabrina was Fox' Italiaanse evenknie. De zwartharige schone scoorde een zomerhit met "Boys (summertime love)", beter bekend als "Boys boys boys".

Samen hebbden ze een cover van "Call me" van Blondie opgenomen. "Ik denk dat ik binnenkort naar België kom om de single te promoten", beloofde Samantha Fox op MNM.

De blondine had het tijdens haar gesprek met Dave Peters en Gunther Tiré ook over haar avonturen tijdens een realitysoap en haar leeftijd. "Ik vind het fijn om een veertiger te zijn. Ik heb nu veel levenservaring en je kan de tijd niet terugdraaien. Ik voel me nog steeds goed in mijn vel, dankuwel", aldus Samantha Fox.