Achtste echtscheiding voor Larry King

De Amerikaanse talkshowpresentator Larry King (76) gaat voor de 8e keer scheiden. Na 13 jaar zetten hij en zijn echtgenote, zangeres Shawn Southwick (50), een punt achter hun huwelijk.

"Dit is een zeer treurige dag in Larry's leven en hij hoopt dat de scheiding in vriendschap verloopt", deelde Susan Carter, advocaat van King, mee. Zowel King als Southwick halen in de gerechtsdocumenten "onoverbrugbare verschillen" aan als reden voor de scheiding.

Het koppel heeft 2 zonen, van 9 en 11 jaar. King, die jarenlang de show "Larry King Live" op CNN presenteerde, huwde al met 7 vrouwen. Toch is dit zijn 8e scheiding omdat hij met Alene Aknis 2 keer huwde en ook 2 keer van haar scheidde. Uit zijn eerdere huwelijken heeft King nog 3 kinderen.

Larry King interviewde in zijn show beroemdheden als Ronald Reagan, Frank Sinatra, Marlon Brando en Barbra Streisand.