"Je zit hier dus met cannabis in je lijf?"

De Amerikaanse countryzanger Willie Nelson verraste presentator Larry King tijdens zijn tv-programma "Larry King Live" door toe te geven dat hij net voor de uitzending een paar jointjes gerookt had. De uitzending is vandaag op CNN te zien.

Eerst vroeg King of hij, na het roken van een paar jointjes, nog kon optreden en zingen. “Absoluut, ik heb daar een kolossale tolerantie voor, die wellicht anderen niet hebben”, aldus de 76-jarige zanger.

Nadien waarschuwde hij de kijker dat door te veel jointjes te roken “je je longen kan beschadigen, maar niet meer dan door gewone sigarettenrook”.

“Heb je vandaag cannabis gerookt?”, vroeg King vervolgens. Nadat Nelson had bevestigd, reageerde King met: ”Dus, je hebt nu cannabis in je lijf! Op dit eigenste moment!”. De countryzanger stak zijn armen vooruit en besloot met: “Arresteer me dan maar”.

lees ook