Affiche van Glastonbury is compleet

Het Glastonbury muziekfestival heeft de laatste namen op de affiche bekendgemaakt. Ook de rappers Snoop Dogg (foto), Dizzee Rascal en Scissor Sisters zullen eind juni afzakken naar de wei in Summerset.

Snoop Dogg ligt al een tijdje overhoop met de Britse grensautoriteiten. Twee jaar geleden werd hem een visum geweigerd omdat er eerder al problemen waren geweest met zijn entourage. Maar deze keer zou hij het land dus wel in mogen.

Naast Snoop Dogg zijn ook Dizzee Rascal en Scissor Sisters toegevoegd aan de affiche. Eerder was al bekend dat U2, Muse en Stevie Wonder de headliners worden van het driedaagse festival.

Organisator Michael Eavis is alvast erg enthousiast. "Het werk is af. We hebben de meest duizelingwekkende affiche in ons 40-jarig bestaan."