Denk na voor je een worstelaar uitdaagt

Tijdens het Fox News-ochtendprogramma "Fox and Friends" wilde presentator Brian Kilmeade weten wat worstelkampioen B.J.Penn zou doen, wanneer hij zo’n gespierde man, zoals hij zichzelf omschreef, zou tegenkomen. Hij daagde Penn verder uit met: "Het eerste wat je zal zeggen is, waar is de deur?"

De worstelkampioen stortte zich vol overgave op de 45-jarige gastheer, voor wie er niets anders op zat dan de indruk te geven zich te verdedigen. Maar Penn liet zich niet zomaar doen en klemde Kilmeades hoofd tussen zijn billen. “Oh oh, niet grappig”, kreunde Kilmeade.

“Wil iemand de handdoek gooien?”, riep een van de gasten, terwijl Penn Kilmeades arm leek te willen “breken”. “Meneer Penn, kalm alstublieft. ’t Is voorbij”, werd hem gevraagd. Buiten adem werd Kilmeade weer rechtop geholpen.

lees ook