Paris Hilton dumpt haar 24-jarige vriendje

Paris Hilton en haar vriend Doug Reinhardt zijn uit elkaar. De geruchten deden al een tijdje de ronde en nu heeft het management van de rijkeluisdochter het bericht bevestigd.

Hilton, de erfgename van de eigenaar van de gelijknamige hotelketen, werd de voorbije week voor een zeldzame keer zonder haar vriend gezien tijdens een avondje uit. Meteen speculeerde iedereen over een breuk van het koppel.

"Ze zijn inderdaad uiteen", zegt het management nu. "Zij heeft hem 2 weken geleden gedumpt."

Het koppel was een jaar samen. In juni vorig jaar was er wel al eens een korte breuk geweest.  Recent waren er ook nog geruchten over een mogelijk huwelijk.

Paris Hilton houdt zich al jaren bezig met het afschuimen van feestjes in Hollywood. Ze raakte pas echt bekend toen een zelfgemaakte seksvideo met haar toenmalige vriend lekte op het internet. Intussen probeert ze het ook als model, zangeres en actrice.