Christina Applegate en Martijn Lenoble verloofd

De Amerikaanse actrice Christina Applegate en de Nederlandse basgitarist Martijn Lenoble zijn verloofd. De manager van Applegate maakte bekend dat de twee verloofd zijn sinds Valentijn.

Het koppel heeft nog geen datum vastgelegd voor de bruiloft. Voor beiden is het al het tweede huwelijk.

Applegate raakte bekend bij het grote publiek dankzij haar rol als Kelly Bundy in de tv-serie "Married with children". Ze speelde ook mee in de serie "Samantha Who?" en in twee afleveringen van "Friends", waarvoor ze een Emmy-award heeft gewonnen. Ze speelde ook in verschillende films mee, zoals "Heroes" in 2002 en "Farce of the Penguins" in 2007. Momenteel heeft ze net de opnames van de komedie "Going the distance" achter de rug.

De actrice zet zich ook in voor verschillende goede doelen, onder andere onderzoek naar kanker. Zelf heeft ze haar twee borsten laten amputeren nadat borstkanker bij haar was vastgesteld in 2008.

Haar verloofde, bassist Martijn Lenoble, heeft onder meer gespeeld in de bands Porno for Pyros, The Cult en Jane's Addiction. Hij heeft onder anderen ook gespeeld voor Marianne Faithfull en Dave Navarro. Hij werkt momenteel aan eigen materiaal.