Whitney Houston heeft last van de aswolk

Whitney Houston heeft het vliegtuig ingeruild voor een boot. Een noodgedwongen minder luxueuze oplossing om haar "Nothing but love"-tournee in Europa toch voort te zetten.

Houston geeft vanavond in Dublin het eerste van drie geplande concerten in Ierland, maar zat tot nu toe vast in Groot-Brittannië omdat er geen vluchten zijn door de aswolk boven Europa. De 46-jarige zangeres werd eerst met de auto van Birmingham naar een havenstad gereden, waar ze een overzetboot moest nemen. Volgens de maatschappij die de boottochten beheert, heeft Houston geen speciale behandeling gevraagd.

De comeback-tournee van Whitney Houston verloopt niet zonder slag of stoot. Eerder moest ze al enkele concerten afgelasten omdat ze een infectie had aan de luchtwegen. Daardoor kon het openingsconcert van het Europese luik van de wereldtournee in Parijs niet doorgaan en ook de concerten in Manchester en Glasgow moesten worden verzet. Op 24 mei treedt la Houston in het Sportpaleis in Antwerpen op.