Sheryl Crow mijmert over "Friends"-reünie

De Amerikaanse zangeres Sheryl Crow heeft onlangs haar opwachting gemaakt in de sitcom "Cougar town" met Courtney Cox. Crow droomde luidop van een minireünie van Cox en Jennifer Aniston.

"Wie zou niet Jennifer Aniston en Courtney Cox weer samen willen zien in een televisieserie", vraagt Sheryl Crow (foto rechts) zich af. Cox en Aniston waren jarenlang samen te zien in de sitcom "Friends".

"Als Aniston een rol zou krijgen in "Cougar town", zou ik graag ook weer van de partij zijn", besluit Sheryl Crow in een interview met het  Amerikaanse magazine People.

Sheryl Crow brak in de jaren 90 door met hits als "All I wanna do" en het titelnummer van de James Bond-film "Tomorrow never dies". Ze had een tijd een relatie met de Amerikaanse wielrenner Lance Armstrong.