Autobiografie Keith Richards komt in oktober uit

De autobiografie van Keith Richards komt in oktober van dit jaar uit. De gitarist van de Rolling Stones heeft 3 jaar aan het boek gewerkt. "Ik vroeg me constant af wie er in mijn leven geïnteresseerd zou zijn", zegt Richards in een interview met de Britse krant The Independent.

Richards moet nu alleen nog enkele drukproeven nalezen. "Het is raar om over je eigen leven te schrijven", zegt de gitarist. "Wie zou daar nu in geïnteresseerd zijn?"

Maar uiteindelijk bleek er heel wat interesse te zijn. "Ik heb met heel wat mensen gepraat de erbij waren en ik heb geprobeerd een coherent geheel te maken van alle verhalen die zij over mij verteld hebben, erg interessant", lacht Richards.

Richards is bekend om zijn drugsverslavingen en zijn turbulente leven. Hij zou naar verluidt een voorschot van 5 miljoen euro gekregen hebben voor zijn autobiografie.