"Show van Lady Gaga is prachtige kitsch"

De Amerikaanse popsensatie Lady Gaga heeft gisteravond het eerste van twee concerten gegeven in het Sportpaleis in Antwerpen. Tom De Cock van radiozender MNM is onder de indruk: "Het is prachtige kitsch."

Lady Gaga is bekend van hits als "Pokerface", "Paparazzi" en "Bad romance". Door velen wordt ze gezien als de nieuwe Madonna.

Tom De Cock was er gisteren bij in Antwerpen. "Lady Gaga heeft op een aangename en slimme manier gestolen van de grootmeesteres, maar ze is nog lang geen Madonna", aldus De Cock in De Ochtend. "Het is wel prachtige kitsch. Ze heeft een waanzinnige show, ook qua kostuums. Zo droeg ze gisteren op een bepaald moment een gigantische witte trouwjurk en een pruik die van vorm verandert."

"Ze kan echt zingen", bevestigde De Cock. "Ik vind haar op haar best achter de piano wanneer ze akoestisch haar ding doet. Het is wel een echte Amerikaanse show, veel kledingwissels en te veel blabla tussendoor. Mocht het een tv-show geweest zijn, dan was er zeker een half uur uitgeknipt."

Vanavond staat Lady Gaga opnieuw in het Sportpaleis en in november keert ze al terug naar Antwerpen.