Arid en Tom Dice op affiche Maanrock

Arid en Clouseau zijn dit jaar de hoofdacts op Maanrock in Mechelen. Tijdens de 15e editie van dit gratis stadsfestival, dat op 21 en 22 augustus plaatsvindt, treden ook artiesten als Das Pop, Fixkes en Tom Dice op.

"De voorbije jaren telden we telkens meer dan 120.000 bezoekers. Daarmee nestelt Maanrock zich moeiteloos in het lijstje van de meest succesvolle festivals van Vlaanderen", zegt Kurt Moens, voorzitter van de Mechelse Feesten.

Op zaterdag staan Fixkes, The Van Jets, Mintzkov, Das Pop en Arid op het hoofdpodium op de Grote Markt. Op de zijpodia op de IJzerenleen en de Vismarkt staan onder anderen Jean Bosco Safari, Les Truttes, The Ditch, Andes en Blaute en Melaerts.

Zondag treden Tom Dice, Mama's Jasje, Leki & The Sweet Mints, The Magical Flying Thunderbirds, De Kreuners en Clouseau op op de Grote Markt. Paul Michiels en Luka Bloom staan op de IJzerenleen. Amatorski, Baloji en Howie & Linn treden op op de Vismarkt.