Het loont Palin als familienaam te hebben

Bristol Palin, dochter van Sarah, heeft een lucratief contract gesloten met een bureau dat toespraken organiseert over tienerzwangerschappen. Per speech kan ze een bedrag van 12.000 euro tot liefst 25.000 euro verdienen.

Het bureau, genaamd “Single Source Speakers”, laat weten dat Palin beschikbaar is voor “opmerkelijke optredens”. Als onderwerpen waarover Palin wil praten, worden onder meer “onthouding”, “pro-leven” en “jeugd” vermeld.

De advocaat van de Palin-familie heeft het bericht intussen bevestigd, maar er wel aan toegevoegd dat het bedrag aangepast  kan worden aan het doelpubliek dat haar uitnodigt en aan de voorbereidingen die noodzakelijk zijn voor een specifiek gespreksonderwerp.

Bristol Palin is de oudste dochter van de Republikeinse ex-presidentskandidate Sarah Palin. Op 18-jarige leeftijd beviel ze van een zoon, Tripp. Een klein half jaar later kwam er een einde aan haar relatie met de vader van Tripp, Levi Johnston, die zich onlangs nog liet opmerken door naakt te poseren voor Playgirl.

Palin sprak onlangs nog een publiek toe op de “National Day to Prevent Teen Pregnancy”. Nadien werd ze, volgens de gespecialiseerde pers, opgemerkt in een club waar ze, gezien haar jonge leeftijd, niet had mogen zijn…

lees ook