Humperdinck en Robin Gibb op Rimpelrock

Het seniorenfestival Rimpelrock pakt uit met de internationale toppers Engelbert Humperdinck en Robin Gibb (foto). Ook Frans Bauer en Will Tura zijn op 14 augustus van de partij in Hasselt-Kieiwit.

“Rimpelrock 2010 duikt diep in de muziekgeschiedenis en gaat internationaler dan ooit tevoren!”, klinkt het op de website van het festival.

De reis door de muziekgeschiedenis begint in de jaren 60 met de Britse zanger Engelbert Humperdinck, die toen de wereld veroverde met nummers als “Release me (and let me love again)” en “There goes my everything”. Ook in de sixties scoorde het trio Bee Gees de eerste van een lange resem hits (o.a. “Massachusetts” en later “Stayin’ alive”, “Night fever”).

Ook op de affiche van Rimpelrock staat Arrival From Sweden, volgens de organisatoren “de beste ABBA tribute band ter wereld”. De schlagerkoning Frans Bauer is al voor de vierde keer van de partij in Hasselt-Kiewit. En voor de Vlaamse inbreng zorgen Will Tura, Laura Lynn (foto) en Christoff en zus Lindsay.