Winnaar iPhone

Teletekst bestaat 30 jaar. Het oudste onlinemedium is niet alleen te raadplegen via televisie en internet, maar ook via mobiele toestellen, zoals iPhone en Blackberry. Wij gaven een iPhone weg. Hieronder vindt u de gelukkige winnaar en het antwoord op de vraag.

Yannic Vanherck (Helchteren) wint de iPhone

Hij wist dat pagina 900 niet bestaat op Teletekst.

De winnaar krijgt de iPhone thuisgestuurd.

Uw vertrouwde teletekst, altijd bij de hand

De mobiele versie van teletekst combineert het vertrouwde uitzicht, de snelheid en het aanbod van up-to-date informatie van teletekst met het gebruiksgemak van een smartphone. Vooral navigeren wordt met de nieuwe applicatie een stuk gemakkelijker op een smartphone.

De lancering van een mobiele versie van teletekst past binnen de strategie van de VRT om zijn vertrouwde inhoud via zo veel mogelijk platformen aan te bieden. 

De teletekst-applicatie kan gedownload worden via de website een.be.