"Josh, will you marry me?"

In het Centenary College in New Jersey werden afgelopen weekend de diploma’s aan de laatstejaars uitgereikt. Emily Hawley, die namens de laatstejaars een afscheidsspeech had voorbereid, gaf haar speech op het einde plots een andere wending. Ze riep haar vriend, die ook afstudeerde, op het podium en vroeg hem ten huwelijk.

Het werd een heel directe vraag, zonder knieval of ring. Maar, aldus Hawley, dat was niet nodig, want het huwelijksaanzoek was volgens haar al “vreemd genoeg”. Walker gaf achteraf toe dat hij wel degelijk verrast was, maar de vraag zeker wist te waarderen. Het “I love you more than anything” voor een uitzinnig tienerpubliek was in ieder geval heel innemend.

Beide tortelduiven kennen elkaar al 7 jaar. Een huwelijksdatum is nog niet bekendgemaakt.

lees ook