Bobbejaan Schoepen krijgt grootse begrafenis

Bobbejaan Schoepen krijgt een grootse begrafenis. Het is nog niet duidelijk waar en wanneer de plechtigheid zal plaatsvinden, maar zijn familie wil dat het een eerbetoon wordt aan zijn carrière. Verschillende artiesten zullen optreden tijdens de huldedienst.

De begrafenis zal ten vroegste volgende week woensdag en misschien zelfs pas zaterdag plaatsvinden. Zonen Tom en Jacky Schoepen willen dat bevriende artiesten er nummers van Schoepen brengen.

"We weten nog niet wie komt optreden en zelfs over de locatie waar de huldedienst gaat plaatsvinden is nog niets beslist", zegt Tom Schoepen in de Concentra-kranten. Volgens Jacky wordt het Antwerpen of Lichtaart.  "De kerk van Lichtaart is sowieso uitgesloten, die is te klein", zegt hij in Het Laatste Nieuws. "Bobbejaanland wordt het ook zeker niet."

Bobbejaan Schoepen is maandag op 85-jarige leeftijd overleden.